Evenementen fotograaf


Een evenement organiseren vergt tijd en geld, daarom is het van groot belang om zowel intern als extern effectief te communiceren. Het is zonde om te besparen op goed beeldmateriaal en een professionele fotograaf voor uw evenement. 

Vaak zijn er donkere ruimtes en verschillende soorten licht, waardoor het moeilijk kan zijn om goede foto's te maken. Ik kan door mijn ervaring nog steeds prachtige foto's maken onder deze omstandigheden.

Ik zorg er altijd voor dat uw gasten spontaan op de foto staan, door mezelf proberen in te mixen met uw gasten, en vermijd lege achtergronden, stoelen en achterhoofden. De foto's die ik maak kunnen gebruikt worden voor uw social media, cross media kanalen en interne communicatie. Als u specifieke hoogtepunten nodig heeft, is dat geen probleem en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Ik lever sfeervolle beelden met scherpe details en leuke interacties, zowel voor grote als kleine evenementen. Het uurtarief is inclusief het selecteren en bewerken van de beelden en alle bruikbare foto's worden bewerkt geleverd in hoge resolutie, en op wens met logo van uw evenement, zowel voor druk als webformaat.

Reviews

Back2Back Events

Created with Sketch.

"Erg fijne samenwerking en ons event super in beeld gebracht tot de volgende editie!"

Human Playground

Created with Sketch.

"Kay is een super leuke en gezellige fotograaf die goed gevoel heeft bij het maken van goede sfeerfoto's tijdens je event. Snel opgeleverd en van goede kwaliteit. Aanrader!" 

Wij zijn Lief!

Created with Sketch.

"Top fotograaf! Heeft de sfeer van ons dansfeest 'Wij Zijn Lief' perfect vast weten te leggen. Kay is ook nog eens een hele fijne vent om mee te werken, dus absoluut een aanrader wat ons betreft!" - Peter Garnefski