Al sinds 2015 sta ik bijna dagelijks professioneel met mijn camera in m'n handen, voor de hobby doe ik dat al véél langer! Toen ik 9 jaar oud was heb ik ooit een paars kammetje in het bos gefotografeerd, en toen klikte het in me. Op 't moment ik naar de middelbare school ging werd ik soms raar aangekeken dat ik bij ieder schoolreisje m'n camera bij me had, maar ik ben ziels gelukkig dat ik hem bij me had. Het heeft me heel veel herinneringen gegeven waarop ik terug kan kijken, en precies dat is de reden dat ik ook voor jullie foto's wil maken! 

Voor m'n fotografie ben ik overal en nergens geweest, zo heb ik de bruiloft van een basisschool vriendinnetje gefotografeerd in de straat achter van waar ik woon, maar zo heb ik ook in -28c in Lapland tijdens het fotograferen bijna m'n neus eraf gevroren.

Dat is genoeg over mij, nu ben ik geïnteresseerd in jullie en benieuwd hoe ik jullie kan helpen met mijn camera! 


FAQ

Hoelang moeten we je van te voren contacteren?

Created with Sketch.

Normaal voor bruiloften is 6-12 maanden gebruikelijk, en voor evenementen meestal 3 maanden.  Desto vroeger desto beter, zo heb je de grootste kans dat ik nog een plekje vrij heb!

Hoe komen we meer te weten over je prijzen en pakketen?

Created with Sketch.

Stuur me een e-mail op info@kayjansen.com. Het zou geweldig zijn als je me wat informatie kan geven, zoals locatie, tijden, enz. En natuurlijk het allerbelangrijkste, je date! Ik stuur je graag uitgebreide informatie toe.

Hoeveel foto's krijgen we en in welke vorm?

Created with Sketch.

Je kan er ongeveer rekening meehouden dat per uur fotograferen er ongeveer 40 bruikbare, nabewerkte foto's uit komen, deze krijgen jullie op een (wachtwoord beschermde) link in het .jpg formaat toegestuurd

Waar woon je en neem je ook opdrachten in het buitenland aan?

Created with Sketch.

Het pitoresque Aarle-Rixtel is met de beek de "Aa" de plek waar ik woon en geboren ben, het is ook de plek vanuit waar ik een groot deel van de wereld heb gezien, en zou dan ook maar al te graag voor jullie naar 't buitenland gaan!

Hoelang duurt het voordat we de foto's krijgen?

Created with Sketch.

Een deadline van 2 weken is de laatste aanlevertijd voor jullie foto's; heel vaak is het échter binnen 1 week al! Voor evenementen kan ik ook voor een meerprijs, 24-uur levering aanbieden. 

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Created with Sketch.

Bij de prijs zit het eerste gesprek, fotograferen en de nabewerking bij in. Alleen komen er nog reiskosten bij. Op het dagpakket zijn de reiskosten gratis. 

Kunnen we ook een fotoboek krijgen?

Created with Sketch.

Ja dat kan zeker! Bij een profesionelle fotoboek-binder laat ik de boeken drukken en binden. Jullie kunnen jullie favoriete foto's aan mij vertellen, of ik ga voor jullie aan de slag en het is helemaal een verrassing! 

Kan je ook spontaan langer blijven?

Created with Sketch.

Als jullie toch willen dat ik langer blijf, dan dat je geboekt heb, is dat nog nooit een probleem geweest, op een trouwdag is heel die dag, voor jullie alleen geboekt! 

Fotografeer je ook andere dingen dan bruiloften en evenementen?

Created with Sketch.

Meestal wel! Zo heb ik een aantal dingen waarvan ik weet dat ik die goed kan fotograferen, maar zo zijn er ook een aantal andere dingen die andere mensen beter kunnen fotograferen, vraag het me! 

Nog vragen? Neem contact met me op.

Created with Sketch.

Je mag me altijd bellen of WhatsAppen op: +31647010164 
of een e-mail op info@kayjansen.com 
of @kayjansenphoto